sunnuntai 13. toukokuuta 2018

feeling blue, looking grainyIt's been a while.

Jospa epätavanomaisesti kirjotan tähän alkuun ensin pakollisen selostuksen. e v e


Eli heipä hei!

Luulen että ainoo, joka tulee koskaan lukemaan tän tekstin on mää joskus 10 vuoden päästä kun katselen takasin vanhoihin hyviin aikoihin... mutta kirjotan tän silti. |:8


"Missäs sitä on taas oltu?"

Vähän kaikkialla.
Oikeastaan ei missään. Huijasin.
Lukio alko tossa viime syksynä, enkä ookkaan sen jälkeen tänne mitään päivittänyt. Viimesin postaus näyttää olevan heinäkuulta 2017... sos

Lukio alkoi mainiosti. Alkoi. Sen jälkeen oon oikeestaan vaipunut syvimpään pimeään kolkkaan, mikä mun aivoista löytyy ja onhan täällä ihan kotoisaa (not)
It was fun while it lasted? I guess??
Mutta täällä sitä vaan ollaan silti. Tietäjät tietää näistä mun ongelmista, ehken nyt tätä blogia saastuta niin henkilökohtaisilla avautumisilla...

Se artistinen puoli musta on jokseekin kuollut, tai vähintään ylipitkällä talvilevolla. Inspiraatiota ja motia mihinkään, siis mihinkään on ollut vaikeeta löytää. Nuket ja valokuvaus liittyy tapaukseen.

Ehkä keväässä on jotain taikaa, koska nyt kuitenkin otin itteeni niskasta kiinni ja kuvasin.

Tultiin täks viikonlopuks laittamaan mökkiä kuntoon, ja epäansaittu pienoisloma kotopuolelta poispäin on ehkä herättänyt jonkinmoista eloa mussa.

Joten eilen kuvasin |:'D


.     .     .
IMGP0299

IMGP0302

IMGP0304

IMGP0305

IMGP0308

IMGP0312

IMGP0314Akiko pysyy edelleen sinisessä peruukissaan, se jotenkin sopii neidin kylmähköön luonteeseen. u v u


IMGP0398

IMGP0399

IMGP0400

IMGP0401

IMGP0408

IMGP0417


Kamalan laatunen toi vika kuva, mutta halusin et Pochin naama näkyis ees jotenkin tossa kuvassa :s
IMGP0423

IMGP0424
IMGP0427

IMGP0429
hän nukkuu kuin tukki
IMGP0432

IMGP0434


Ed on edelleen vähän ongelmapoika, kun toi stock-kroppa on menettänyt yhden jalan ja yhden käden... onneks on jesari
Harkitsen obitsun hankkimista hänelle, mutta en oo vielä ihan varma... 👀
IMGP0437


Yhden kuvan Youkostakin nappasin, koska kyllähän sekin ansaitsee vähän rakkautta ❤.     .     .
Tällaista satoa tällä kertaa!

Valitettavasti suurin näistä kuvista oli aika rakeisia. Tämä johtuu lähinnä siitä, et en halunnu pimeitä kuvia eli ISO-arvon piti olla korkeella + muokkasin kuvien valosuutta jälkikäteen :/
Mutta toivottavasti nää ei särkenyt kenenkään silmiä... i__i

Ite oon ihan tyytyväinen näihin. :> Etenkin koska oon ollut niin pitkään taas tauolla, että en ollu varma osaisinko tehä yhtään mitään nukkejen kanssa.


Jälleen kerran en aio sanoa yhtään mitään tulevista postauksista. Saattaa olla, että mun into tähän katoaa heti huomenissa, mutta ehkä hyvällä tuurilla jaksaisin kesällä kuvata vielä enemmän ja useemmin näitä lapsosia. c:

Obitsut ja ehkä muut pienet muutokset vois auttaa nostattaan intoa ja helpottamaan kuvien mielenkiintosuutta. Posettaminen on aika vaikeeta stock- tai edes hybridikehoilla (ks. Akiko)


Joka tapauksessa, kiitos kaikille jotka jakso lukee tän tai edes katsoa kuvat läpi!

Aurinkoista kevättä kaikille :¨3IMGP0332

<3: Markku

1 kommentti:

  1. "Luulen että ainoo, joka tulee koskaan lukemaan tän tekstin on mää joskus 10 vuoden päästä" anD THATS WHERE YOU'RE WRONG BUDDY täällä ollaan jo enkä lähde ennen kuin olen postauksen loppuun lukenut! (ja vähän enemmän, olen stalkkerituulella,)

    loistavaa että miniloma ja se paljon puhuttu kevät teki hyvää, tervetuloa takaisin. <3 maaginen päivä tuo 12.5. haha! nyt kun vielä muistetaan pitää sitä mielenkiintoa tähän harrastukseen yllä..

    tossa ihan toisessa kuvassa tulee hienosti esille akikon kaunis faceup ja nOI SILMÄt. *heart eyes* samalla osaa yhdistää sen kuvailemaasi kylmähköön luonteeseen. että kaikessa yksinkertaisuudessaan ehkä lempparikuva näistä! vangitseva katse tai..jotain.

    taeista mulla ei oo mitään kokemusta, mutta luonnollisen näköisiä poseja oot edille saanut! taiteenlajinsa sekin. niin kuin tukkina nukkuminenkin (naurahdin sille lukiessani.) sitä mäkin osaan! tiedä sitten miten puoliunessa tätäkin luin kun en muuten ees tajunnut tota teipinpalaa herran kädessä ennen kuin siitä mainitsit XD

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin, se piristäisi päivääni kovasti! ♡