sunnuntai 31. joulukuuta 2023

...ja sama toistuu jälleen




 
 


Hei.

En tosiaan oppinut mitään viime vuoden virheestä, ja taas rikoin myöhäisimmän vuosittaisen blogipostauksen ennätyksen.

Tavallaan tuntuu hölmöltä edes päivittää mitään, mutta kuitenkin jäis kaduttaan, jos nyt katkaisen tän 11 vuoden bloggailun putken tähän. Tilanne siitä kun viimeksi tänne päivittelin on joissain määrin muuttunut, eikä oikeastaan parempaan suuntaan. Elämä on monilla tavoin rankempaa taas ja viime aikoina (= viimeisen muutaman kuukauden aikana) mielen kestävyys on ollu tosi koetuksella. Paljon aikaa mun elämästä menee nykyään kaikkeen muuhun kun harrastuksiin, ja vaikka ne asiat joihin aikaa menee on kriittisen tärkeitä, tuntuu se silti toisinaan aika pahalta.

Ylipäätään tuntuu, että ei vaan riitä aika siihen että oikeesti tekee kaikkea mitä haluaa. Tälläkin hetkellä mulla on vielä kymmeniä julkaisemattomia nukkekuvia, kokonainen julkaisematon kuvatarina ja esittelemätön nukke. (Edelleen....) Mutta en vaan muista tehä niille mitään sillon kun aikaa on. Koska aikaa tuntuu olevan niin harvoin, ja se vähäinen mitä löytyy menee mieluummin esimerkiksi piirtämiseen, jota haluaisin pääasiassa harjoittaa tällä hetkellä. En oikein tiiä miten selvittää tätä ongelmaa.

Otin nyt kuitenkin pari kuvaa Kasumista näin viime tippaan. Nyt kun katselin taas tätä mun blogia niin rupesi huvittamaan kaikki japaninkielisten nimien käyttö, kun en sillon nuorena tätä harrastusta aloittaessa tiennyt oikeasti sanaakaan japania :D Mutta sen opiskelun aloitin tänä vuonna tosissani, ja jos joku on ollut kivaa ja lohduttavaa tässä vuodessa niin se on japani! Osaan arvostaa tätä kieltä niin eri tavalla nyt, ja haluaisin taas sisällyttää sitä vähän enemmän omissa luovissa harrastuksissa. Mietin esim. että vääntäisin nukeille joilla on japaninkieliset nimet (Akiko, Kasumi, Kaito) ihan kanjilla kirjoitetut nimet.

Eipä tässä kauheesti muuta, toivottavasti saan edes tän vuosikymmenen aikana laitettua tänne niitä kuvia, joita otin yli 2-3 vuotta sitten jo............. hups

Hyvää uutta vuotta kaikille, jotka sattumalta tätä lukee!



<3: Markku

1 kommentti:

  1. sattumalta täällä hei! hyvää uutta vuotta sulle ja nukeille, toivottavasti saat kuvat joskus postailtua, olisi kiinnostavaa nähdä :> tsemppejä ensi vuoteen!

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin, se piristäisi päivääni kovasti! ♡